Cykelbud Stockholm – Miljövänliga Bud

Jeff & John är en utav Stockholms äldsta budfirmor. Våra cykelbud i Stockholm är både populära, snabba och prisvärda. Vi tar oss snabbt fram och transportsättet är bra för vår miljö och för våra budcyklister.

Vi på Jeff & John är stolta över att kunna erbjuda det absolut snabbaste och mest miljövänliga transportsättet i Stockholms innerstad: cykelbud. Våra budcyklister fixar det mesta. Allt ifrån små kuvert och dokument, till flyttkartonger, mat och större försändelser. Inget bud är för stort eller för litet och om det behövs extra assistans från vår sida så har vi också bilar och lastbilar som kan användas vid behov.

Ni får själva avgöra vilket transportsätt in vill att vi använder oss utav och när på dygnet ni vill ha det levererat. Är det akut eller brådskande så kan vi se till att våra cykelbud snabbt är på plats innanför tullarna och kan leverera era gods omgående.

[huge_it_maps id=”1″]

TRE ANLEDNINGAR ATT VÄLJA CYKELBUD I STOCKHOLM

Att välja cykelbud i Stockholm har många fördelar. Förutom att det är miljövänligt så är det ett mycket snabbare transportsätt tack vare Stockholms effektiva cykelvägar och att vi kan undvika trafiken. 

Prisvärt

Cykelbud i Stockholm är ett väldigt prisvärt transportalternativ. Eftersom cyklar drivs utan fossila bränslen och inte betalar någon trängselskatt så kan vi på Jeff & John erbjuda lägre priser på cykelbud jämfört med traditionella transportsätt såsom lastbilar

Miljövänligt

En cykel drivs enbart av muskler. Det är alltså våra budcyklister som är bränslet. Inga fossila bränslen överhuvudtaget! Vi tar oss fram utan att slita vare sig på miljön eller på vägarna. Cykelbud är utan tvekan det mest miljövänliga transportsättet. Dessutom är det roligt att cykla!

Snabbt

Man kan tänka sig att cykelbud i Stockholm skulle vara långsammare än traditionella bud såsom med lastbil, men faktum är att trafiken i Stockholm är så pass hög att våra cyklar i innerstan är många gånger snabbare än vad våra transportbilar är.